Soren Kragh Andersen wint de tijdrit in de Binckbank Tour

empty type gallery

Soren Kragh Andersen heeft de tijdrit in de Binckbank Tour gewonnen. Hij noteerde een tijd van 9 min. en 59 sec over de 8,1 km lange tijdrit. Op de tweede plaats eindigde Stefan Kung op 6 seconden. De derde plaats was voor Stefan Bissegger in een tijd van 10 min. 6 sec. Door de zege rukt Kragh Andersen op naar plaats 2 in het algemene klassement. Zaterdag staat de laatste etappe op het programma van Ottignies-Louvain-la-Neuve naar Geraardsbergen.


No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.
Please make sure that you didn’t enabled option: Images of the Current Gallery. Option should have Show value to show images.

It's not allowed to copy content of this page