Evenepoel bezorgd Deceuninck-Quickstep de zege in de Hammer Climb op de eerste dag van de Hammer series Limburg

De Hammer Series is een meerdaagse wedstrijd waarbij de gehele wielerploeg centraal staat. De Hammer Series bestaan uit drie verschillende evenementen: de “Hammer Climb”, de “Hammer Sprint” en de “Hammer Chase”. De eerste en tweede wedstrijd zijn respectievelijk een klimkoers en een sprintkoers, waarbij er iedere ronde punten te verdienen zijn voor de eerste tien renners. In sommige gevallen (zoals in de laatste ronde) tellen de punten dubbel. De punten die door de renners worden gepakt komen op naam van de de ploeg. De Hammer Climb was vandaag en prooi voor de ploeg van Deceuninck-Quickstep. dankzij een groots optreden van Remco Evenepoel, voor CCC en Lotto Soudaal

It's not allowed to copy content of this page